Select Page

Amb la posada en marxa dels serveis es dupliquen les expedicions directes entre els dos municipis i la capital catalana.

 

El dimecres 11 de juliol han entrat en funcionament els nous busos exprés.cat que connecten Manresa i Olesa amb Barcelona. D’es d’ara, la línia que fa el recorregut Manresa- Monistrol de Montserrat- Olesa de Montserrat- Barcelona es desdobla en dos serveis d’altes prestacions més adaptats a les necessitats dels usuaris.

Amb el nou servei e22 entre Manresa i Barcelona es dupliquen les expedicions directes entre les dues ciutats els dies feiners, passant d’11 a 22. En sentit contrari, el nombre d’expedicions passa de les 8 actuals a 19. El servei exprés.cat permet reduir el temps de trajecte en 10 minuts respecte la línia convencional. A més, s’adapten les expedicions a les necessitats dels usuaris, oferint més serveis en sentit Barcelona al matí i potenciant els serveis sentit Manresa a la tarda. Entre Olesa de Montserrat i Barcelona, s’ha posat en funcionament el servei exprés e23, que oferirà 13 expedicions sentit Barcelona, de les quals 10 sortiran de Monistrol de Montserrat.

Les millores en les freqüències d’autobusos també es fan extensives al mes d’agost, als caps de setmana i els dies festius. Per a la prestació dels nous serveis l’operador incorpora quatre nous autobusos, dos per als serveis exprés i dos per a la línia que efectua totes les parades. Els busos compleixen amb la normativa europea més exigent de respecte al medi ambient, disposen de tecnologia per maximitzar la seguretat i són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, amb una plaça per a cadira de rodes.

X