Select Page

Amb les millores de freqüències es dóna resposta a l’augment de la demanda.

 

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha anunciat millores en diversos servei d’autobús per adaptar-se a les necessitats dels viatgers.

Mataró- Argentona- UAB:

A partir del proper 1 de setembre s’afegeix una nova expedició a les 20:15 hores des de Mataró en sentit Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per permetre una tornada des d’allà en sentit Mataró a les 21:15 hores. També s’amplien els dies de servei per ajustar-los al calendari de la universitat, de manera que hi haurà servei des del primer dia lectiu de setembre fins al darrer, durant la primera setmana de juliol. 

 

Begues- Gavà:

A partir del 12 de setembre s’amplia l’oferta de transport entre Begues i Gavà (línia 902). El servei de dilluns a divendres feiners de tot l’any passa de 17 a 26 expedicions d’anada i tornada. Així, l’interval de pas al matí es redueix a 25 minuts i, durant la resta del dia, a 40 minuts.

Durant els dies lectius es passa d’una a dues expedicions d’anada i tornada per facilitar la mobilitat dels alumnes de l’Escola Sant Lluís-Bosch, de Begues.

 

Vall del Tenes:

A partir del proper 1 d’agost, es reforça la exprés e7 que enllaça els municipis de Parets del Vallès, Lliçà d’Amunt, Santa Eulàlia de Ronçana i Bigues i Riells amb Barcelona. S’incorporen 8 expedicions d’anada i 9 de tornada de dilluns a divendres feiners d’agost. Aquestes millores s’afegeixen a les que es van posar en marxa el gener d’aquest any, quan es van incorporar 8 noves expedicions d’anada i tornada de dilluns a divendres feiners, excepte a l’agost.

X