Select Page

Gilabert ocuparà la presidència de l’associació de transportistes gironins durant els propers 4 anys.

 

Àlex Gilabert ha estat escollit president d’Asetrans, l’Associació Transports Girona, per als propers 4 anys. El passat dia 7 de juliol es van convocar les eleccions i, un cop va tancar el termini per rebre candidatures, l’única que es va presentar va ser la d’Àlex Gilabert. Atès que tota la documentació necessària es va presentar correctament i que no es van rebre al·legacions a la candidatura, aquesta es va donar per guanyadora, segons va comunicar Asetrans en un comunicat del 12 de juliol.

El nou president d’Asetrans, que fins ara n’ocupava la vicepresidència, compaginarà aquest càrrec amb les seves responsabilitats com a membre del Comitè Executiu de la Federació Empresarial Catalana d’Autotransport de Viatgers (FECAV). Dins de FECAV, Àlex Gilabert també és responsable de transport escolar, parades de transport regular a Barcelona, transport a la demanda i transport adaptat.

Gilabert és Director Gerent de l’empresa de transport de viatgers TEISA, amb seu a Girona i que opera serveis tant de transport regular interurbà i urbà, com discrecional.  

X